Miért jó a Specialized Body Geometry Fit kerékpár testreszabás?

Szeretnénk, hogy még nagyobb élmény legyen a kerékpározás neked. A Body Geometry Fit beállítás segítségével nem csak nagyobb lesz az élmény, de a teljesítményed is javulni fog. A Body Geometry Fit egy a kerékpározás tökéletesítését szolgáló átfogó rendszer, melyet Dr. Andy Pruitt az Amerikai Coloradóban levő Sport Egészségügyi Fejlesztő Központ (PA of the Boulder Center for Sport Medicine) vezetője tökéletesít hosszú évek tapasztalatai és kutatásai alapján.

Specialized Body Geometry BG Fit kerekpar testreszabas

A Body Geometry Fit célja a kerékpáros és a kerékpár tökéletes összhangja „a hatékonyabb, dinamikus, a lehető legkényelmesebb és a minél hosszabb távú kerékpározás, a sérülések elkerülése valamint a meglévő problémák korrigálása”. Célunk, hogy a Kerékvárban a BodyGeometry Fit segítségével tökéletesen testedre szabjuk kerékpárodat, ezáltal új szemszögből tud megtapasztalni a kerékpározást.

A Specialized Body Geometry Fit kerékpár testreszabás felmérés menete:

1. Specialized Body Geometry  Fit kerékpár testreszabás előzetes Fit interjú

Minden egyes fit felmérés - mindegy, hogy kezdőről, vagy tapasztalt kerékpárosról van e szó - a kerékpáros és egy tapasztalt technikus közötti rövid interjúval kezdődik, melynek célja a személy sérüléseinek, szükségleteinek és céljainak megismerése.

2. Specialized Body Geometry  Fit kerékpár testreszabás rugalmasság felmérés

Ez a felmérés pontos képet ad a személy testének rugalmasságáról és más fizikai tulajdonságairól, beleértve többek között a lábfej szerkezetének, a térd helyzetének, a gerinc görbületének, a váll szélességének, a csípő hajlásának és a láb hosszúságának a meghatározását.

3. Oldalnézet

A kerékpáros oldal irányból történő vizsgálatának célja olyan korrekt, ülő pozíció elérése - a nyereg és kormány magasság, a kormánybefogó hosszúságának és a stopli helyzetének beállításával, mely jó teljesítmény elérésére alkalmas és ugyanakkor kényelmes.

4. Nézet szemből

A kerékpáros szemből történő vizsgálatának célja a csípő, térd és lábfej beállítás optimalizálása a nagyobb teljesítmény és a kiegyenlített erőátvitel érdekében. Beletartozik a pedál és a cipő, valamint a nyeregben történő elhelyezkedés elemzése.

5. Specialized Body Geometry  Fit kerékpár testreszabás Utánkövetés

Kb. egy hét után a technikus hívja a kerékpárost, hogy megbeszéljék a beállítások hatásosságát és bármilyen a kerékpáros részéről felmerülő kérdést, problémát.

A Specialized Body Geometry  Fit kerékpár testreszabás beállítás díja: 30.000Ft

*Részletekről érdeklődj elérhetőségeinken!

Specialized Body Geometry BG Fit kerékpár testreszabás 2

Akciós Specialized Body Geometry  Fit kerékpár felmérés és beállítás kedvező áron a Kerékvárban!