Városra tervezve

brompton összecsukható kerékpárok a kerékvárban

 

Minden Brompton bringa néhány mozdulattal kompakt csomaggá hajtogatható: vodd magaddal buszon,  metrón, vonaton kézipoggyászként, még csak jegy sem kell neki! Bromptonod jól elfér az irodád asztala alatt, autód csomagtartójában és az otthonod legkisebb zugában is. Sehol sem kell az utcán hagynod, így ellopni sem tudják.

Tudj meg többet a Brompton bringákról!

A te igényeidre szabva

Angol brompton összecsukható kerékpárok a kerékvárban

Minden Brompton kerékpárt egyedileg, a vevő igényei szerint készítenek el a londoni gyárban. A vásárlásnál kiválaszthatod, hogy milyen színű legyen a váz és a villák, milyen típusú legyen a kormány, a nyereg, milyen lámpákat szeretnél. Meghatározhatod a sebességek számát, az áttéleket, a gumikat és az egy mozdulattal leemelhető táska típusát is.

Tervezd meg Te saját kerékpárod a Bike Builder alkalmazás segítségével!

Made in London

brompton összecsukható kerékpárok a kerékvárban egyedi igények szerint

A Made in London nem csak egy címke: a Bromptonok a mai napig Londonban készülnek, a vevők egyedi megrendelései alapján. Minden egyes kerékpárt kézzel forrasztanak, ami kimagasló tartósságot biztosít a vázszerkezetnek. A Brompton mára Nagy-Britannia legnagyobb kerékpárgyártójává és egyben egy globális márkává vált: 49 ország közel 1500 kereskeője alkotja az értékesítési hálózatot.

Ismerd meg a márka történetetét!