gyermekkerékpárokra ugyanaz vonatkozik, mint a felnőtteknek tervezett hegyikerékpárokra: könnyű alumínium váz, a minőségi alkatrészek, az alumínium felnik – mind garancia a hibátlan, tartós működésre.
Gyermekeink is megérdemlik a minőséget, hogy megszeressék a bringázást és a sportos életmódot. Mindegy, hogy az első bringás leckék a földúton történnek, vagy egyszerűen csak egy legurulás a járdán, a lényeg, hogy ezt egy biztonságos, könnyű, és könnyen irányítható bringa nyergében tegyék meg a gyerekek. A MATTS 624 Championvérbeli mountainbike, nem utánzat! A tíz év körüli lányoknak és srácoknak ideális a 24”–os kerékméret. A felszerelés pedig alkalmassá teszi a bringát hosszabb kerékpártúrák teljesítésére, vagy akár versenyzésre is. A könnyű alumínium váz, könnyű alu villa, a Shimano váltó, duplafalú felnik a terepen is megállják a helyüket, és a mindennapok kemény kiképzését is jól viselik.
Minden típusból található fiús, illetve lányos design, kialakítás, legyen szó a legkisebb 12–es bringáról, vagy akár a 24–es Junior modellekről.