Most itt a lehetőség, hogy kipróbáld nálunk az e-bike élményt. A 2018-as évre nagyszerű pedelec Merida, Specialized és Badbike bringákkal készültünk, melyekkel megtapasztalhatjátok azt a pluszt, amitől mindenki mosolyog, aki kipróbálja.  :-)

Milyen bringákat próbálhatsz ki?

Baddog CANARIO 9G kerékpár a Magyar gyártó egyik kedvelt pedelec modellje. Úgy gondoljuk, hogy ideális társ lehet akár városban, akár túrán is. Felszereltsége: Bosch Performance Line motorjával és 28 coll-os kerekeivel még élvezetesebb a tekerés.

Baddog TOSA....Ha nem elégszel meg az „egyszerűbb” merev vázas pedelec kerékpárokkal. Akkor itt a Tosa, ami elöl/hátul teleszkópos, így a legdurvább ösvényeken is bringázhatsz vele!

Baddog BIRMAN 10G XT női kerékpár...városban és hosszabb kerékpártúrákhoz is kiváló társ lesz. Minden fontos kiegészítővel felszerelt, melyet az elektromos rásegítés csak még inkább fokoz.

Hogyan próbálhatod ki?

Gyere be üzletünkbe nyitva tartási időben és INGYENESEN kipróbálhatod! Ha biztosra akarsz menni, akkor előtte telefonálj vagy írj e-mailt és akkor lefoglaljuk előre neked: 06 1 214 8814